Gebhard Electro

VERANDER VAN KOERS, KOM WERKEN BIJ GEBHARD!

Hoe wij werken / Wie is Gebhard? / Onze Cultuur

Gebhard Electro is specialist in elektrotechnische installaties voor maritiem en de industrie, wij leveren en installeren elektronica op klant specifieke projecten. Elke klant en project is anders, dit maakt het zo uitdagend om bij ons te werken. Jouw werk is nooit een herhaling van een vorig project. Dat zie je terug in onze cultuur en merk je aan de manier waarop wij samenwerken. In teamverband gaan we aan de slag op een collegiale en informele manier. Daarbij heeft iedereen zijn verantwoordelijk en vrijheid om zijn werk op de best mogelijke manier uit te voeren. Zo word je nog beter in je vak en wij ondersteunen dit met ons opleidingsbeleid. Deze transparantie zie je terug bij onze communicatie, deze is direct en we lopen bij elkaar binnen. Ons mooie en moderne kantoor en werkplaats draagt hieraan bij. De deuren zijn van glas en staan voor je open. Iedereen is benaderbaar voor vragen over het werk, nieuwe ideeën of zaken die voor jouw persoonlijk belangrijk zijn. Elke ochtend drinken de aanwezige collega’s een kop koffie met elkaar, dit vinden wij gezellig en is goed voor de sfeer.

 

Wat wij doen

Met ‘t hoofdkantoor in Oosterhout is onze ligging perfect en zitten wij dicht bij onze Nederlandse klanten met hun scheepswerven. Wij installeren nationaal en internationaal een grote diversiteit aan elektrotechnische systemen in een multidisciplinaire omgeving. Onze klanten weten ons goed te vinden en zij zijn bekend met de kwaliteit en snelheid van Gebhard. Een spoedklus op vrijdagmiddag voeren wij met plezier uit. Als compacte onderneming in een internationaal en dynamisch werkveld moeten we flexibel zijn om aan de wens van onze klant te voldoen. Deze inzet leveren we met zijn allen en die waardering zie je terug.

 

Opleiding en Ontwikkeling

 • Wij werken met vooruitstrevende technieken, dit vraagt om personeel met de juiste kennis. Hier zorgt Gebhard voor.
 • Wij reserveren elk jaar tijd en middelen om jou te ontwikkelen tot de professional op jouw vakgebied.
 • Samen bekijken wij jouw opleidingsbehoeften en regelen wij de gewenste cursus of training.
 • Wil jij doorgroeien maar ontbreekt een diploma op mbo of hbo-niveau, deze uitdaging gaan wij graag samen met je aan.
 • Dit jaar zijn wij gestart met kennis- en trainingsavonden, na de pizza, behandelen wij een interessant praktijkgericht onderwerp.
 • Werken en leren gaat hand in hand bij ons!

 

Waarom kies je voor Gebhard?

Elke opdracht is anders, geen enkele boot, jacht of E-installatie van een machine heeft dezelfde software, componenten, apparatuur of bekabeling. Vanaf het moment van verkoop wordt een totaal nieuwe installatie getekend. Behaalde successen delen we en zo betrekken wij iedereen en doorlopen we samen het project van begin tot eind. We zijn een bedrijf dat groeit en zich ontwikkelt. We geven feedback over projecten aan elkaar. Zo worden we elke dag beter en dat is nodig met technieken die steeds innovatiever zijn. De internationale markt waar wij in werken vraagt om mensen, zoals jij, die avontuurlijk zijn en zich goed kunnen aanpassen aan andere culturen. Mensen die houden van de veelzijdigheid en afwisseling van werk en werkomgeving. Als je werkt op de mooiste locaties ter wereld, snappen wij dat je de omgeving graag wilt zien. Vrije tijd na een inspannend project stimuleren wij van harte! Vakmanschap moet beloond worden daarom betalen wij een goed salaris, hebben wij een collectieve zorgverzekering, een vooruitstrevend opleidingsbeleid en ontvang je 25 vakantie en 13 ATV-dagen. Alleen als je belooft terug te komen. We houden van gemak, werk je in het buitenland dan krijg je een creditcard mee voor de dagelijkse uitgaven. We vertrouwen elkaar.

 

Wanneer pas je bij Gebhard?

 • Als je avontuurlijk bent en van afwisseling houdt, onze projecten zijn wereldwijd;
 • Je wilt werken in een team van prettige collega’s met een goede sfeer;
 • Je bent betrouwbaar en komt je afspraken na;
 • Als jij gedreven bent en bij elk project kwaliteit wilt leveren;
 • Je bent energiek en proactief, je ziet wanneer er een stap extra gezet moet worden;
 • Als jij graag de week op kantoor afsluit met een hapje en een drankje.

Spreekt jou dit aan en wil je graag werken bij Gebhard Electro? Kijk dan bij onze vacatures of wij jóuw baan open hebben staan.